top of page

Young Ninja Group (ages 3-5)

公開·9名のメンバー
Ewurafua Ainooson
Ewurafua Ainooson

Emotii Date Pe Fata Paul Ekman P


Emotii date pe fata Paul Ekman P
Emotii date pe fata (Emotions Revealed) este o carte scrisa de psihologul american Paul Ekman, specializat in studiul expresiilor faciale, a emotiilor si a minciunii. Cartea a fost publicata pentru prima data in 2003 si a fost tradusa in limba romana de editura Trei in 2019.


Cartea se bazeaza pe decenii de cercetari ale autorului, care a studiat triburile din Papua Noua Guinee, a colaborat cu FBI, CIA, dar si cu studioul de animatie Pixar si a inspirat serialul de televiziune Lie to Me. Cartea explica originea si modurile de manifestare ale principalelor emotii umane (furie, dezgust, tristete, bucurie, frica, surpriza) si ofera instrumente utile pentru mai buna comunicare in familie si la serviciu. Cartea include fotografii a zeci de chipuri ce acopera bogatul evantai al afectivitatii umane.


Download Zip: https://t.co/k76j9vxfKZ


Scopul cartii este de a-i ajuta pe cititori sa-si inteleaga si sa-si imbunatateasca viata emotionala, recunoscand si gestionand emotiile proprii si ale celorlalti. Autorul sustine ca emotiile ne salveaza viata, dar pot s-o si distruga, ne imping sa actionam aparent rezonabil, dar si in moduri pe care ajungem sa le regretam. De aceea, este important sa invatam sa citim sentimentele de pe chipul uman, care este cel mai expresiv instrument de comunicare nonverbala.


Cartea este structurata in trei parti: prima parte prezinta o introducere in domeniul emotiilor si expresiilor faciale, a doua parte descrie in detaliu cele sase emotii universale (furie, dezgust, tristete, bucurie, frica, surpriza) si a treia parte ofera sfaturi practice pentru a recunoaste si controla emotiile in diverse situatii (cum sa detectezi minciuna, cum sa te pregatesti pentru o negociere dificila, cum sa te descurci cu furia sau frica etc.).


Cartea este scrisa intr-un stil accesibil si captivant, combinand informatiile stiintifice cu exemple din viata reala si din cultura populara. Cartea se adreseaza atat specialistilor in domeniul psihologiei, cat si publicului larg interesat de dezvoltarea personala si profesionala. Cartea este considerata un ghid perfect pentru a intelege universul emotiilor umane.


Daca vreti sa aflati mai multe despre cartea Emotii date pe fata Paul Ekman P, puteti consulta urmatoarele surse:  • [Libris]  • [Goodreads]  • [Carti de Citit]  • [Academia.edu]


グループについて

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

メンバー

bottom of page