top of page

Novice Karate Group (ages 8 & up)

公開·22名のメンバー
Andrew Stewart
Andrew Stewart

Adrian Minune Si Carmen - Plange Inima Mea

Liviu si Susanu - Smecherul smecherilor Florin Peste si Denisa - Sa uitam de parinti Liviu - Nu ma parasi Nicolae Guta cu Luc1one si Asu - Te-am blestemat Razvan de la Pitesti - Dragostea e oarba Cornel Oprea si Costel Stanga - Iti multumesc Ghita Munteanu - Nici o clipa Florin Peste si Play AJ - Hoate sunt femeile Liviu Pustiu - Imi plange inima Gianny Chuchu - Back to the beat (remix arabeasca) Liviu si Ciro de Luca - Bella Donna Liviu Pustiu - Cand ma uit la poza ta (de la fratele meu Francezu) Liviu - Fratii mei sunt toti plecati (de la fratele meu Francezu) Mix la shtow cu DJ`Yo Gabi de la Oradea si Daniel@ - Ce iubire ce amor (de la fratele meu Francezu) Liviu - Cat de mult am baut Adi de Vito - Cu frumusetea ta Liviu - Doar tu esti stapana sufletului meu Edvinush - Cif Tetteli Adi de la Valcea - Ochii tai, ochii mei Costi Ionita, Adi de Vito si Nicolae Guta - 10 ani de PRO TV Adi de Vito si Carmen Serban - Femeia mea pericol social Carmen Serban - Fricosi sunt dusmanii mei Liviu Pustiu - Hai noroc, noroc Copilul de Aur si Mihaela Minune - O noapte de iubire Denisa si Cristi Rizescu - Vino, vino Denisa si Florin Peste - Aseara am avut un vis frumos Denisa cu Florin Peste si Mr. Juve - Hai spune Florin Mitroi - Eu sunt camatar nu hot Florin Mitroi - Gripa aviara Romeo Fantastik - Suzeta Copilul de Aur si Sorina - Degeaba imi spui ca ma iubesti Nicolae Guta - Doamne ce copii mi-ai dat Vali Vijelie - Eu sunt un star Adrian Minune - E noapte si e tarziu (cerere) Vali Vijelie - Hei hei bum bum Vali Vijelie - Imi pare rau de mine Copilul de Aur si Laura Vass - Pustoaico Carmen Serban - Eu am ajuns unde am ajuns Florin Salam si Costi - Te iubesc la nebunie Carmen Serban - Lasa-ma in durerea mea Adi de la Valcea - Ea e soarele din viata mea Adi de Vito - Doar ochii tai Catalin de la Buzau - Toate fetele ma plac Cristina Clona - Hai fii rau cu mine Liviu Mititelu - Fiecare clipa fara tine Vali Vijelie - Ai luat cu tine tot ce aveam Vali Vijelie - Tu sa nu plangi inima mea Petrica Cercel - Cum ai putut Petrica Cercel - Hai vino iar in viata mea Petrica Cercel - Mi-e dor Petrica Cercel - N-ai fost prima Petrica Cercel - Lumea asta rea Petrica Cercel - Mi-as dori Florin Cercel - Ingerul meu ceresc Petrica Cercel si Catalin - Barbate ma mituiesti LIVE Petrica Cercel si Catalin - De cine mi-e mie dor LIVE Liviu Pustiu si Petrica Cercel - As vrea sa stiu Petrica Cercel - Daca nu iubesti cinstit Petrica Cercel - Asa e inima mea Vali Vijelie si Petrica Cercel - Plange cerul pentru mine Adrian Minune - Iubirea grea, iubire oarba Adrian Minune si Carmen Serban - Iubirea mea suprema Florin Salam - Caravanele LIVE Florin Salam - Femeie rea LIVE Florin Salam - Mai lasa de la tine LIVE Jean de la Craiova si Tinel Arabu - Jura-te tiganco Nicolae Guta - Nevasta cu reclamant Mihai Namol - Dumnezeu face minuni Petrica Cercel - Mila de la slugi Petrica Cercel - Esti lumina mea Petrica Cercel - Mama m-au luat gandurile Petrica Cercel - Mama mea cu parul alb Jean de la Craiova si Copilul de Aur - Fac ordine-n Romania (cerere Gelatu) Copilul de Aur, Nalini si Teo - Nu vreau banii tai Florin Salam - Fa-ma Doamne sarpe lung Adrian Antoni si Nicolae Guta - Ce mi-ai facut iubirea mea Adrian Minune - Petrecere moderna Nicusor Copilul - Am pus suflet in iubire Sorin Copilul de Aur - Vedeta de discoteca Jean de la Craiova - Vad chipul tau in stele Costel Ciofu - 10 smecheri antrenati Vali Vijelie - Nu ne despartim Florin Salam - Titanic Spirea Banateanu si Mr.Juve - A dracu vagaboanta Tano, Nea Kalu, Cata Boss, Aurel - Blestemata sa fii fata Florin Salam - Salomeea LIVE Sorinel Pustiu si A-tentat - Nu mai pot, nu mai pot LIVE Jean de la Craiova - Manuela Sorinel Pustiu - Voalul miresei LIVE Sorinel Pustiu - Amanta mea Petrica Cercel cu A-tentat - Miss Piranda LIVE Florin Salam - Cu prietenii ma distrez Florin Salam si Liviu Pustiu - Vreau sa beau cu prietenii Petrica Cercel - Ce inima ai mai tata Petrica Cercel - Eu ma joc cu banii Nicoleta Guta - Mama Nicolae Guta - Plange inima din mine Nicolae Guta si Costi - Lume rea Soparla - Ti-as da inima Florin Salam - Pe o frunza de lalea LIVE Copilul de Aur - La inima m-ai ars LIVE Florin Salam - Cristina, Cristina LIVE Liliana Armeanca si Soparla - Te voi astepta Florin Salam si Daniela - Eu stiu cama iubesti Adrian Minune - Strig la cer LIVE Adrian Minune - Nu te las LIVE Adrian Minune - Doua Vorbe LIVE Florin Salam - La inima m-ai ars (REMIX) Mihai Namol - Valetii sunt de vanzare Florin Salam - Telefonul LIVE Pipica - Daca maine ar fi sa mor Petrica Cercel - M-am indragostit de o femeie rea Elis - Femeie esti o minune Liviu Pustiu si ELGI - Noaptea visul meu Costel Ciofu - Azi mi se insoara baiatul Narcis - Esti parte din viata mea Andy - Mi-ai pus inima pe jar Copilu de aur & Liviu - Orice om in viata greseste

Adrian Minune si Carmen - Plange inima mea

DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fmiimms.com%2F2udYLn&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw35JPYBemkZMhxvS519H_Qk

041b061a72

グループについて

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

メンバー

• nhi linh
    nhi linh
  • phocohanoi2
  • idm-guru
  • Администратор Советует
    Администратор Советует
  • John Ayers
    John Ayers
bottom of page